poncho

De Stoffen Poncho

De stoffen poncho leunt het meest aan bij de originele Zuid-Amerikaanse poncho. Het is deze die standaard om de zoveel tijd terug de kop opsteekt. Om de zoveel tijd verandert de poncho-trend ook. Zo moest je enkele seizoenen terug een gehaakte poncho met een simpel truitje combineren, zijn franjes een tijdje een must geweest maar even later weer not-done! Maar ondanks deze veranderingen valt het op dat we telkens weer teruggrijpen naar de originele stoffen poncho. Hij mag dan wel ups en downs kennen, deze poncho kan je maar beter in je kledingskast houden want hij komt vast nog van pas!

Deze stoffen poncho is echter niet alleen modieus, hij is ook nog eens super comfortabel. Over je ganse outfit gooi je gewoon casual de poncho over. Zo geeft hij extra warmte. Wie opteert voor een zachte stof creŽert zo ook nog eens een super cosi gevoel! Kan het niet warm genoeg zijn voor jou? Dan kan je gaan voor een poncho met rolkraag! Ideaal voor de koude winterdagen!

Bovendien vallen poncho's te combineren met elke stijl. Of je nu gaat voor alternatief vintage of voor chique ŗ la Chanel en Gucci, voor iedereen is er wel een poncho te vinden die perfect aanleunt bij zijn/haar kledij!

Navigeer

handtassen online

stratenplan