poncho

Trends Poncho's

Zoals zowat alles in de fashionwereld, evolueert ook de poncho. Van simpel tot complex, van sober tot flashy, het is er allemaal, zij het met ups en downs.

Tegenwoordig zijn de meeste poncho's in bont. Het hoeft heus geen echte dierenvacht te zijn, een fake is minstens even goed. Deze evolutie kwam er met de bont-trend, die nu toch al enkele seizoenen populair is. De pelsjes zijn helemaal hip! Helmaal toonaangevend hiervoor was uiteraard Chanel! Na hun fashionshow voor winter 2010/2011 was het bont weer helemaal in. De poncho's met bont worden gecombineerd met door en door winterse kledij en liefst met een hele grote handtas erbij! Super fashionable!

Maar ook prints zijn helemaal in en dus ook de poncho met prints. Merken die sowieso fan zijn van prints zoals Emilio Pucci en Missoni springen uiteraard meteen op deze trend! Poncho's met ruiten, met strepen, met dierenprints,.. je vind het allemaal. Deze poncho's worden dan ook vaak in een bohemian stijl gedragen. De losse pocho past daar dan ook perfect bij!

Iets relatief nieuw is de poncho die bijna een trui word. Het is een soort samenraapsel van de twee. Vaak zelfs met een riem en een kap. Ook dikkere stoffen worden gebuikt zodat de poncho de jas kan vervangen. We wijken dus af van de traditionele poncho maar de kleding neemt er wel trekjes van over.

Navigeer

handtassen online

stratenplan